keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Mietintämyssy

Mietintämyssy on ollut päässä blogin suhteen ja lähinnä siinäki sen suhteen, että mihin suuntaan tätä hommaa veis. Kirjottaisko ihan tollasta syvällistä pohdintaa sillon tällön, vai kirjoittelisko useammin siitä sun tästä.. lifestylestä, sisustuksesta, kirppisjutuista, alennusmyynneistä, joulunlapsipakettitavaroiden hankkimisesta tammikuussa kun paketit lähetetään marraskuussa, tulevasta muutosta, inspiraatiosta lukemiseen, pukeutumisesta ja siitä kun ne pukimet päällä seisot metroa odottamassa, eräs vanha herra kulkee ohi ja naaman edessä sanoo "maalaisia maalaisia",  Helsingissä asumisesta janiinedelleen. Eli kaikenkattavasta elämisestä ja elämästä siis johon kyllä sopii tää mun hyvin syvällisesti keksitty blogin nimi "Ihmeen äärellä". 
Onhan tämä tällästä ihmeen äärellä elämistä ja olemista. 

Oon pikkuhiljaa päätymässä jälkimmäiseen. 

En oo pelkästään sisustusblogin pitäjä, en pelkästään vaatteiden kuvaaja, enkä pelkästään mistään muustakaan ainoastaan yhdestä tietystä asiasta bloggaava. 
"Lifestyle" on aikalailla kaiken kattava.  Katotaan kuinka likan käy. 

See u soon!

Tässä vielä kuva tältä päivältä ku pitkästä aikaa valo pyrki kotiin. Tuo odotettu ja kaivattu ilmiö jonka olemassaolon tietää kun avaa sosiaalisenmedian tilit ennen ikkunaverhojen avaamista. 



- Jessica 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti